søndag 2. mars 2014

PERU (LIMA)

Onsdag 26.februar forlot vi Chino Hills. Reisen startet tidlig med tog inn til L.A. og flybuss til flyplassen.  Turen gikk knirkefritt og vi var veldig fornøyde med å ha passe med tid til å få oss frokost. Det så veldig lovende ut for at dette kunne bli en super reisedag. Vi fikk sitte sammen med en liten koselig dame fra Nicaragua, og bak to sjarmerende unger. Etter noen få minutter viste det seg at dette ville bli kanskje den værste reisen til nå. I fem timer ble vi vitner til en kjeftende, sint mor og to høylytte barn. Vel framme i San Salvador var vi veldig klare for frisk luft og nytt fly til Lima. I noen få minutter var gleden stor, helt til vi fikk vite at disse høylytte barna og sinte moren skulle med samme fly til Lima(!!) Vi var helt sikre på at vi kom til å ha fem nye skrekktimer, og i ventetiden var det heller litt laber stemning. HELDIGVIS satt vi langt fra denne familien og turen ble behagelig videre. Vi ankom Lima kl.02.10 Peru tid og ble mottatt av en vennlig sjåfør med skilt "Hilde Pederson Alvsvaag". Han kjørte oss helt til Miraflores inn som var et koselig, rent og pent 3-stjerners hotell. Nydelig å komme fram for å sove noen timer i seng.


Neste morgen fikk vi en av de beste frokostene på turen; nypresset appelsinjuice, rundstykker og eggerøre!Etter hvert sjekket vi ut Miraflores (bydel i Lima). Dette var en fantastisk fin plass. Slitte men sjarmerende bygg i alle slags farger, stor strand og mange casino. Vi prøvde ikke lykken selv om vi kanskje burde, men ble lykkelige da vi oppdaget at dette var en bra surfeplass. Thorbjørn kastet seg ut i bølgene med en gang mens Hilde nøyt tilværelsen på steinstranden. Om kvelden hadde vi et herremåltid på Fridays.
Fredag startet vi dagen rolig. Deretter tok vi fatt surfebrettet og la på svøm. GØY! Etter noen timer på brettet sjekket vi ut "Inka Market" og "Peruvian Foodmarket". Vi nyter å være i et land hvor de selger ull! På kvelden tok vi taxi til Lima sentrum og så et fonteneshow. En stor park med flere flotte fontener med lysshow. Ganske morsomt og veldig fint! Taxien tilbake til Miraflores kunne ikke gått raskt nok fordi vi var så sultne. Gøy var det derimot når vi kom fram til en del vi ikke hadde vært i, der det viste seg å være en egen restaurant-gate. Et godt peruviansk måltid ble inntatt før vi gikk til hotellet for å forberede reisen til Cuzco dagen etter. 








Snakkes!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar